Data wydarzenia
Dziekan i Rada Dyscypliny Nauki Chemiczne
zawiadamiają, że:
w dniu 5 lipca 2022 r. (wtorek) o godz. 10:00 w sali 101C
na Wydziale Technologii Chemicznej Politechniki Poznańskiej,
ul. Berdychowo 4 w Poznaniu
odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej
mgr inż. Joanny Kroehnke
na temat:
"Ultradźwiękowe wspomaganie procesów suszenia żywności”
Promotor: prof. dr hab. inż. Grzegorz Musielak – Politechnika Poznańska
Promotor pomocniczy: dr hab. Elżbieta Radziejewska-Kubzdela – Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Dorota Konopacka – Instytut Ogrodnictwa - Państwowy Instytut Badawczy, Skierniewice
dr hab. Hanna Kowalska – Wydział Technologii Żywności, SGGW w Warszawie
Rozprawa doktorska, streszczenie oraz recenzje zostały zamieszczone na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej Politechniki Poznańskiej: